SPORT
PARK

Gde se nalazimo:

Radno vreme:

Sport park predstavlja detaljno isplaniran prostor u prirodnom ambijentu na 2.500 kvadrata u srcu grada, čiji su prioritet sportski i kreativni sadržaji namenjeni deci svih uzrasta.

Dobro izbalansiran sadržaj zadovoljiće potrebu svakog deteta kako za fizičkom tako i kreativnom aktivnošću.

Očekuju vas i organizovane aktivnosti sa trenerima i animatorima u određenim terminima koje najavljujemo na našem sajtu i društvenim mrežama. (Igre sa animatorima, vodene igre, igre bez granica, nindža ratnici, štafetne igre, porodične igre…)

Kod nas ćete pronaći :

U okoviru sport parka nalaze se naš kafe i restoran koji funkcionišu po principu samousluživanja i namenjeni su za odmor i relaksaciju cele porodice.

Misija Sport parka je aktiviranje svih članova porodice kao i njihovo zbližavanje i provođenje kvalitetnog vremena u zajedničkim aktivnostima.

Proslava
rođendana

neponovljiva avantura
i jedinstveno iskustvo

Program proslave rođendana je koncipiran prema uzrastu a aktivnosti i igre su pažljivo odabrani da deci pruže nezaboravnu zabavu.
Prostor sport parka nam omogućava širok spektar aktivnosti, pa se kombinuju sportske, štafetne, karnevalske i muzičke igre. Aktivnosti visokog intenziteta kombinuju se sa kreativnim radionicama i igrama koje nam služe da se deca relaksiraju i odmore a ujedno ne prestaju da se zabavljaju.

Takođe u letnjem periodu praktikujemo i vodene igre koje pružaju zabavu bez granica.

Školica
Sporta

Treninzi u letnjoj školici sporta Bushido Kids održavaju se dva puta nedeljno.

Za decu uzrasta od 3 godine treninzi su u trajanju od 30 minuta, dok za decu uzrasta od 4 do 10 godina treninzi traju 60 minuta.

Program je usmeren na razvoj motorike i koordinacije dece kroz osnove bazičnih sportova (gimnastika, atletika…), sportova sa loptom, ritmike i plesa kao i borenja.

Oprema potrebna za trening:

Kontakt

informacije

proslave rođendana

škola rolera, školica sporta

Polja označena zvezdicom *
su obavezna
© Sport Park 2021.