Dobro
Došli

Sport park predstavlja detaljno isplaniran prostor u prirodnom ambijentu na 2.500 kvadrata u srcu grada, čiji su prioritet sportski i kreativni sadržaji namenjeni deci svih uzrasta.

Dobro izbalansiran sadržaj zadovoljiće potrebu svakog deteta kako za fizičkom tako i kreativnom aktivnošću.

Očekuju vas i organizovane aktivnosti sa trenerima i animatorima u određenim terminima koje najavljujemo na našem sajtu i društvenim mrežama. (Igre sa animatorima, vodene igre, igre bez granica, nindža ratnici, štafetne igre, porodične igre…)

Radno vreme:
Program je koncipiran prema uzrastu a aktivnosti i igre su pažljivo odabrani da deci pruže nezaboravnu zabavu.
Prostor sport parka nam omogućava širok spektar aktivnosti, pa se kombinuju sportske, štafetne, karnevalske i muzičke igre. Aktivnosti visokog intenziteta kombinuju se sa kreativnim radionicama i igrama koje nam služe da se deca relaksiraju i odmore a ujedno ne prestaju da se zabavljaju. Takođe u letnjem periodu praktikujemo i vodene igre koje pružaju zabavu bez granica.

Rezervacije:

Ponuda i
cenovnik

Školica
sporta

Školica sporta Bushido Kids usmerena je na razvoj motorike i koordinacije dece kroz osnove bazičnih sportova (gimnastika, atletika…), sportova sa loptom, ritmike i plesa..
Treninzi u letnjoj školici sporta održavaju se dva puta nedeljno.
Za decu uzrasta od 3 godine treninzi su u trajanju od 30 minuta, dok su za decu uzrasta od 4 do 10 godina treninzi u trajanju od 60 minuta.

Školica
sporta

Kontakt

Adresa:

Ive Kurjačkog 72a, Pančevo

Radno vreme:

10:00h – 22:00h

(svakog dana)

Kontakt:

informacije

proslave rođendana

škola rolera, školica sporta

Pošaljite poruku:

Polja oznacena zvezdicom *
su obavezna